Juldagen

Janis släktingar hade hyrt ett stort ställe nära Mäntsälä så de alla skulle kunna fira jul tillsammans. De blev runt 17 personer, och på juldagen körde vi upp för att hälsa på. Redan halvvägs fram ändrade landskapet från svart till vitt och när vi kom fram såg vi att platsen de hyrt var ett riktigt winter wonderland. Massor av snö! Stället låg vid en sjö och det såg så fint ut med snö utanpå den frysta sjön. Flickorna var också där så det blev noggrann genomgång över vad det fått för julklappar dagen innan, och så spelade vi spel, åt god julmat, gick på promenad med Bentley som givetvis var med och så åt vi godisar och bytte ännu lite julklappar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: