Promenader, födelsedagskaffe och kommande resor

Idag har vi varit mycket ute med Bentley. Först tog vi en nästan två timmar lång promenad över åkrar och genom skogen på dagen, och sedan gick vi ännu på kvällspromenad med Ida och hennes hundar Dixie och Nasse. Nu ligger Bentley här brevid mig på soffan och sover djupt, tror han är ganska slut.

Annat vi gjort idag är att vi firat min kära pappa som fyller 60 idag! Idag var det ”bara” födelsedagskaffe, vi ska fira med middag senare i januari. Idag gav vi ändå presenterna till honom, och vi hade haft ganska samma tankegång med min bror för vi hade båda köpt en resa till honom! Och båda i Februari! Vilket sammanträffande, tur att de inte var på samma dag i alla fall.

Den åttonde februari åker pappa, Jani och jag till Monaco för ett förlängt veckoslut, och en vecka senare åker min bror med pappa för ett förlängt veckoslut till Budapest. Ganska festligt med så många resor på så kort tid! Tycker ändå att resor är en bra gåva till någon som redan har allting och inte önskar sig något.

Det betyder alltså att jag i februari ska få tillbringa några dagar vid Medelhavet – kan inte vänta!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: