Helg, bowling och tacos

Flickorna var hos oss förra helgen och mitt enda mål var; koppla av. Det har varit mycket nu, och jag måste prioritera att bara ta det lugnt just nu. Sova när jag är trött, vila när jag känner för och koppla av. Det lyckades, och jag varvade verkligen ner denna helg. Lite program hade vi ändå, för på lördag åkte vi och bowlade i Ekenäs alla fyra, och på söndag när vi kört hem flickorna tog vi oss till nya Taco bell med Jani och åt oss mätta på quesadillas, tacos och nachos. Nam.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: