Stjärnhimlen halv sju imorse

Jag har alltid varit fascinerad av himlen, rymden och allt det där mystiska kring stjärnor och planeter. Jag har länge velat pröva på stjärnfotografering, och har beundrat fina foton som andra tagit. Nu har jag uppdaterat mig på kamerafronten lite, och imorse bestämde jag mig spontant att för att prova på att fotografera stjärnorna. Det här var första försöket, så jag har mycket kvar att lära mig, men ganska nöjd var jag ändå över slutresultatet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: