Äntligen vinter

Nu kan man kanske äntligen säga att det är vinter. Det regnar inte, det är minusgrader, och marken är till och med lite vit ibland. Åkte ut till stugan igår och där börjar sjön få ett tjockt täcke is. Ändå kom första katalogen med vårkläder redan, våren som känns så långt borta. Ska nog njuta lite av vintern först. Är så sugen på att skida. Spelar inte så stor roll om det är slalom eller längdskidåkning, men det skulle vara roligt med en skidtur. Dessutom är jag lite skeptisk över om min balans är tillräckligt bra för slalom längre, det är trots allt väääldigt länge sedan jag åkt slalom! Kanske jag ska försöka få till en skidtur denna vinter? Man kan ju alltid planera..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: