Fredag hemma och veckoslutsplaner

ej och glad fredag! Veckorna, nej hela januari, känns som om de bara springer ifrån mig. Tiden går så jäkla fort.

Jag tittar ut och all snö har regnat bort och det är +4 grader ute. Från finaste vinterlandskapet till bar mark igen? Skärp dig januari! Som tur betyder januari även något annat, det blir nämligen hela tiden ljusare ute, och det märker iaf jag väldigt tydligt. Det är längre ljust ute på eftermiddagarna, och det är ljusare när jag kör till jobbet på morgnarna.

Idag jobbar jag ändå hemifrån, vilket jag även gjorde i måndags och i onsdags. Mina vänner och kollegor har flere gånger påpekat för mig att det är en ren lyx, och visst är det skönt att ha den möjligheten. Så idag maxar jag den lyxen och äter toast med nutella, för det får man göra ibland.

Ikväll ska jag till Helsingfors för att gå på avskedsmiddag för en av mina kollegor, och imorgon ska jag och Bentley gå på valpträff men utöver det har vi inga planer för veckoslutet, får se vad helgen hämtar med sig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: