Förväntningar, verkligheten och modemissar

Ju äldre (är ju långt ifrån gammal) jag blir, desto mer intresserad blir jag av bl.a. kläder, outfits och ”mode”. Mitt mål för 2018 är att i klädväg satsa på kvalitet över kvantitet. Ska verkligen försöka avstå från slit och släng kläder som är billiga men dålig kvalitet. Ska även lägga märke till materialet som kläderna tillverkas av. Surfade runt på Metti Forssells blogg och blev så himla sugen på hennes outfit i denna vackra bild!

Så jag surfade runt lite mera, och slutligen hittade jag vad jag trodde var den perfekta kopian på Mettis outfit. De verkade vara av bra kvalitet och material så jag klickade hem en jacka och en tröja och satt oroligt och väntade. När jag äntligen fick öppna paketet tyckte jag själva plaggen var helt ok, men långt ifrån Mettis vackra kombination. Ingen jackpot denna gång alltså, så kan det gå när man har höga förväntningar.

Borde ha haft en mörkare kappa och en ljusare tröja kanske? De här plaggen får hur som helst åka tillbaka. Får hålla utkik över liknande plagg i framtiden.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: