Två koppar te -morgon

Minus 11 grader, känns som minus 19 grader sa min väderleks-app på telefonen imorse. Brr. Jag som tidigare önskat mig -20 grader är inte riktigt av samma åsikt mera. Det är en ”två koppar te -morgon” och jag har stigit upp redan lite före fem.

Men alltså – det var ju galet fint under helgen. Solen var framme varje dag och det var så fint med massor av snö som glittrade i solen. På lördag tog vi en promenad med min kompis Ida och hundarna, och så när jag kom hem tog jag ännu en svängom med skidorna. Kommer inte ens ihåg när jag skidat senast, men i år hade jag bestämt mig för att göra det och hade dessutom köpt nya skidmonon då jag inte hade några. Skidor och stavar hade jag kvar. Åkern vid mina föräldrars hus är ganska jämn så tog med mig Bentley och så gick vi dit. Det var myyycket snö och eftersom jag inte skidat på mååånga år var det ganska tungt, men skönt. Bentley tyckte det var kul, han sprang framför mig och la ner sig på spåret, eller så steg han på skidorna bakom så det var lite svårt att komma fram ibland.

Ska också försöka skida slalom ännu i år – då skulle jag vara nöjd. Senast nästa veckoslut ska jag försöka ta mig till Påminne.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: