Hundträff, bloggen fyller 8 år och date night

Vilken fin dag det varit idag. Soligt, varmt och fullt av roligheter!

Bentley väckte mig tidigt genom att komma och ligga på mig, så vi kramade en stund och när Jani åkte på jobb gick vi till mamma och pappa på frukost. Min brorson Vincent hade varit där övernatten och han var så glad och härlig som alltid.

Vi hade bestämt hundträff med min kompis Ida och hennes hundar, och vi träffades i hundparken. Där fick hundarna springa omkring en dryg timme tills de var alldeles slut. Jag var nog också ganska slut efter resande och en lång vecka för när vi kom hem tog vi en dagsömn båda två.

Så skönt med lördag förresten, tid att pyssla på hemma. Det är dessutom ingen vanlig lördag, för idag har jag bloggat i prick åtta år! Ibland aktivare, ibland paus, men i åtta år har jag dokumenterat mitt liv och bland det roligaste jag vet är att gå bak i arkivet och titta vad jag sysslat med. Grattis bloggen 8 år!

Jani frågade om vi skulle gå ut och äta ikväll och en date night tackar man ju inte nej till. Så vi åkte in till KW här i stan för lite tumistid och god mat. Världen är ju dock liten, så vem satt i bordet brevid om inte Ida, Jesse och deras kompisar. Det var skönt att komma ut lite tillsammans med Jani, och maten var ju lika dö-god som alltid. Nu ligger vi och slöar hemma med lösgodis, Jani tittar på någon Marvel film, jag bloggar och Bentley ligger vid fötterna och snarkar. Så skönt att vara hemma. Så skönt med vardagliga grejer ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: