Några kalla dagar i Köpenhamn

En vecka sedan var jag i Köpenhamn i några dagar. Det var frågan om en arbetsresa så hade inte så mycket fritid tyvärr. Brukar gilla Danmark och den här resan var inget undantag. Vi kom fram rätt sent på onsdag kväll och eftersom jag var så jättetrött orkade jag inte ta mig runt stan som jag hade tänkt. Istället fick det bli hotellsäng med krispigt frächa lakan, bloggar och en påse Dumle – vilket jag måste medge var precis det jag behövde, en lugn kväll. Hotellet låg nära huvudtågstationen, mittemot Islands Brygge, där vi skulle delta i en konferens följande dag.

Pga tidig kväll vaknade jag tidigt och var pigg. Gjorde mig klar för dagen och så tog jag mig ner till restaurangen för frukostbuffé. Plockade med mig sånt jag tyckte var gott och satt mig vid ett fönster med en kopp te.

När jag var klar var det ännu närmare två timmar kvar till konferensen så jag klädde på mig varmt och gick ut på en promenad. Försökte undvika platser jag besökt tidigare, så promenerade längs kajen, svängde upp till H. C. Andersens Boulevard och gick runt i parken vid Glyptoteket. Själva Glyptoteket var stängt tyvärr så det får bli till nästa resa. Det var en isig vind i Köpenhamn den dagen, men ändå så skönt att ta en morgonpromenad. Vi hade en bra konferens med roliga människor, givande workshops och åt god mat innan vi tog ett mycket sent flyg hem igen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: