Hemma hos oss: Nytt vardagsrumsbord

När våren närmar sig (det snöade iofs inatt så vet inte längre var våren är) säger det ”klick” nånstans inom mig och så måste, måste, måste jag inreda, städa, förnya och flytta om grejer. Visst är det där roligt andra årstider också, men på våren blir jag så sugen på att göra om allting.

Passligt alltså, att jag blev erbjuden ett nytt vardagsrumsbord. Och inte vilket bord som helst, utan min farmors och farfars gamla vardagsrumsbord, så det är en hel del goda minnen kring det där bordet. Efter att farfar dog så har bordet varit hos min farbror, men nu ville de bli av med det och jag var inte sen med att ropa hepp! Bordet är dessutom marmor vilket är mitt favorit inredningsmaterial just nu, och som är väldigt väldigt trendigt överlag.

Bordet fick stå i ett annat rum en tid medan vi ”smakade på” hur det skulle passa in i vardagsrummet, men när bordet var på plats passade det in bättre än vi hade kunnat ana.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: