Påsk, vår och frånvaro

Nu är det April. Månaden då jag brukar skriva minst här på bloggen. Det kan kan bero på 1) att våren är här och jag har fullt upp med att njuta av allt fint, eller 2) att jag lider av vårtrötthet. Hoppas på det första, vi kommer få se.

Just nu känns det i alla fall att jag är väldigt vårtrött. Skulle helst sova dygnet runt. Kan också bero på att jag var sjuk heeeela påsken. Började få ont i bihålorna på onsdag och var sedan sjuk ända fram tills igår när det var dags att åka tillbaka på jobb. Tappade rösten, var täppt, misstänkte feber och hade hosta, så påsken gick i lugna tecken kan man säga. Tur att min syster och barnen var hos mamma över påskhelgen så jag hade sällskap, och så fick vi den årliga påsklunchen på söndag som var mega god som vanligt. Tre påskägg åt jag under påsken också, inte att förglömma.

På måndag kom den lovade snöstormen. Eller ja, det stormade inte just här som vi bor men vi fick nog närmare 18 cm snö. Fast fick höra under påsken att ny snö den här tiden på året brukar smälta bort den gamla snön som ligger under, så jag är rätt nöjd. Dessutom regnar det som bäst och är +5 grader ute så tror inte snön hålls kvar länge. Har bongat de första svanarna, småfåglarna sjunger ibland, har suttit ute på trappan och njutit av solen, videkissorna har uppenbarat sig och någon hade redan sett en tussilago, så vi kan nog säga att det är vår nu.

P.S. Titta vad fina spår i snön! Här har nog någon fågel varit på jakt?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: