Lördagen ett foto i timmen (nästan)

Lördagen började bra, var taggad och pigg och tänke att jag skulle försöka mig på ett ”ett foto i timmen” inlägg. Det började bra, men tynade snabbt, som det ofta blir. Vi tittar på vad jag fick ihop ändå.

09:00

Bentley väckte mig nio tiden, och eftersom de hade lovats sol endast till förmiddagen så passade jag nästan genast på att gå ut och sitta på trappan. Lekte med Bentley, njöt av solen och såg snön smälta.

10:00

Lördag är ju min ”vattna blommorna -dag” så det stod nästa på listan att göra. Tänkte göra ett inlägg om alla mina växter, kanske det kunde vara kul att göra?

11:00

Sen var det dags att tag i mitt lördagsprojekt; storstädning. Det var köket och hjälpköket som fick sig en omgång, gjorde om i de öppna hyllorna i köket. Dessutom torkade jag damm i hela huset och dammsög.

12:00

Lunchtajm! Ser kanske inte så mycket ut för världen, men hade tidigare i veckan sett ett enkelt recept på pocherat ägg, och eftersom jag aldrig gjort det själv och receptet verkade enkelt så bestämde jag mig för att testa. Det gick rätt smärtfritt. Så gott med salt och peppar, med några surskorpor till – är helt besatt av surskorpor för tillfället.

13:00

Fortsatte städa och lyssnade på min spellista med svenska poplåtar som jag alltid gräver fram till våren. Mycket pepp! Hade dörren uppe, musiken på högt och fick vårfeeling.

14:00-15:00

Hade städat klart, var nöjd och gick till grannen för sällskap och glass! Så skön känsla efter att man städat? Eller är det bara våren?

16:00

Var ute med Bentley och bongade vårtecken. Denna lilla tussilago lös upp hela omgivningen med sin gula färg.

17:00

Jani kom hem från jobbet och lagade lax med maaassor av smetana på. Ser kanske inte så delikat ut, men parade laxen med couscous och en gräddfilssås så vitlökig att jag nästan storknade – var supergott!

Resten av dagen fastnade inte på bild, men gjorde inte så mycket mer av den lördagen. Köpte lösgodis, tittade på film. Såg filmen The Big Short som jag verkligen måste rekommendera. Filmen handlar om den finansiella krisen 2007-2008 som berodde på kreditbubblan och bostadsmarknaden i Amerika. Huvudrollerna spelas bl.a. av Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling och Brad Pitt. MYCKET intressant film!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: