Frukost med Ikea och innehållet av en goodie bag

I tisdags hade jag möte hos Ikea tidigt på morgonen, angående ett projekt vi har på jobbet. Steg upp i ottan, men blev belönad av en rikligt frukost buffé när jag kom fram. Först ordnade Ikea en frukost för några företagskunder, och sedan fick vi en rundtur. Under frukosten hade de föreläsning och tips och nya produkter, och fick många nya ideér till vårt projekt. När vi var klara fick vi dessutom en goodie bag att med oss hem. Ska vi ta och titta vad vi fick?

OBS på att inlägget inte är ett samarbete med Ikea! (tyvärr :P)

Först ut är denna FEJKA plastväxt med tillhörande DAIDAI kruka i guld. Och matchat med detta är denna guldfärgade ram SILVERHÖJDEN. Passar så fint ihop tycker jag. Tänkte först inreda mitt arbetsbord på jobbet med dessa, men plastväxten ser så fin ut hemma i kökshyllan så den kanske får bli kvar där. För att vara en plastväxt ser den förvånansvärt riktig ut.

Andra är detta fina kaffepaket innehållande kaffe från Uganda! Väldigt synd att jag inte dricker kaffe personligen, men paketet är ju fint i sig. Jani ville heller inte ha den här, så tänkte donera den till min arbetskompis. Brukar alltid gå omkring i Ikeas ”matbutik” och vara sugen på allting gott, men köper ändå väldigt sällan något där av någon anledning.

Och sist men inte minst denna 50x50cm ULLKAKTUS dyna (till vänster). Trots denna fina goodie bag kan man ju aldrig gå ut ur Ikea utan att ha köpt nånting va? Så tog en snabb runda på egen hand ännu, och köpte denna hippiga FRANSINE dyna (till höger). Vet inte vad, men fastnade för den här dynan vid första ögonkastet. BRUNBJÖRN nallen köpte jag egentligen till min brorson, men när jag kom hem hade Bentley satt tänderna i den på 0,02 sekunder.. så det fick bli Bentleys nalle istället.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: