Sommar, nu

Igår var en härlig, varm sommardag. Den fjortonde maj, kan ni tänka er? Dagen var hur lång som helst och nästan lite för varm (får man säga så redan?). Började dagen med att föra in min kamera för reparation. Bentley rev ner den från diskbänken på lördag och kameran går inte på längre. SÅ ledsen. Köpte ju den i september typ så den var fortfarande som ny för mig.

Efter att jag lämnat av kameran åkte jag in till kontoret. Jobbade lite, och så var det dags för lunch. Det finns en solig trappa nära vårt kontor som vi brukar äta take-away lunch på under somrarna, och igår blev det årets första trapplunch! Vi hämtade take-away och satte ner oss på trappan, åt, pratade och njöt av värmen.

Jobbade extremt kort dag pga. den spratt i benen att få komma ut i solen igen. Så kan det bli ibland, får jobba längre någon annan dag. Någon regnig dag.

När jag kommit hem blev det en tur till Ekenäs. Jag köpte ju några böcker på loppis någon vecka sedan, och en av dem har jag nu läst ut. Det visade sig vara första delen av en trilogi (hade inte köpt den om jag vetat det, brukar inte gilla uppföljare), och då första boken nästan slutade mitt i en mening var jag tvungen att leta upp uppföljaren. Som tur fanns den på Ekenäs bibliotek, så igår gick jag och hämtade ut den. Det är en megatjock bok med alla tre delar i en pärm, så om jag får feeling kanske jag läser tredje och sista delen också, får se.

Tog en liten promenad runt stan medan jag var i Ekenäs, och det var så himla tyst. Knappt en människa igång. Stannade för att beundra körsbärsträdet vid torget och så gick jag tillbaka till bilen. Väl hemma blev det mat och så ännu en promenad med Bentley. Han har så himla varmt nu med sin tjocka svarta päls så brukar vänta till kvällen för att gå en promenad med honom. Ändå var det nästan för varmt ännu när vi gick ut kl.20 (!). Får försöka gå ännu senare med honom.

Det var gårdagens perfekta sommardag! Är så otroligt, innerligt glad för att det är sommar nu. Vill att det alltid ska va såhär.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: