Eufori i Köpenhamn

De sista dagarna i Maj tillbringade jag i Köpenhamn. Vi skulle hålla i trådarna för en webinar, så vi jobbade från vårt huvudkontor i Köpenhamn i några dagar.

I Köpenhamn var det en riktig värmebölja. Jag skämtar inte. Det var stekhett i hela staden. Men ändå var det en av mina favoritresor till Köpenhamn. Vi hade så roligt! Vi hyrde cyklar på hotellet. Besökte Glyptoteket som var stängt senast jag var i stan. Åt massor av god mat hela tiden. Hängde på terasser med kalla drycker. Hade djupliga diskussioner om livet. Tog en svängom till Christiania. Drack oss tipsy och cyklade runt i Köpenhamn tills solen gick ner. Stannade ännu på vägen till hotellet, tog en öl i en park. Hade en så otroligt rolig kväll, var så glad, och kände mig nästan helt euforisk där jag trampade fram med en varm sommarvind i klänningen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: