Den efterlängtade semestern

Idag är sista arbetsdagen före den efterlängtade semestern. Måste dela upp min semester i år, pga. projekt på jobbet jag inte kan vara borta från för länge, men det ska bli skönt med ledigt ändå! Nu är det dags för första delen av semestern. Två veckor ska jag vara ledig, över midsommar.

Under semstern ska jag:

  • plocka buketter med vildblommor
  • äta färska jordgubbar med glass
  • läsa bok
  • besöka en strand
  • fira midsommar på sommarstugan med familjen
  • äta nypotatis och sill
  • besöka sommarcafé

De har visserligen lovat regn de första dagarna av min semester, men tror ärligt det inte kommer störa? För det första kan jag mycket väl tänka mig använda de första dagarna av semestern till att vila. Ligga på soffan medan regnet slår ner, titta på någon bra serie eller film på Netflix, läsa bok, och bara varva ner. För det andra regnar det ju hemskt sällan en hel dag, så lite regn under dagen stör mig inte.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: