5 av mina midsomrar

Midsommar har jag nästan alltid firat på vår sommarstuga, så länge jag kan minnas i alla fall. Midsommarn har nog aldrig varit lika kär för mig som när jag flyttade tillbaka till Finland. Så ska vi ta en snabb titt på mina midsomrar sedan 2013 då jag flyttade tillbaka?

2013

Min första midsommar tillbaka i Finland. Firade med familjen och moster på sommarstugan såklart. Var så glad att vara tillbaka hos Finska traditioner.

2014

På bloggen skrev jag ”Midsommarafton 2014, midsommaren då vi nästan frös ihjäl” haha, vore komiskt om det inte vore alltför bekant. Min första midsommar med Jani tillbringade vi på stugan, fast tog en sväng runt ett tomt Ekenäs på kvällen.

2015

Detta år hade vi lite bättre tur med vädret och fick sol till och med. Vi firade på stugan igen, med midsommarmat, musik, badminton och en miniatyr-brasa på strandklippan. Jag plockade blommor för en blomkrans som var så fin och detta var även första året min blivande svägerska var med.

2016

Vi var på stugan med familjen igen ❤ Fiskade, badade bastu och jag tog årets första dopp. På kvällen tog vi en romantisk båttur med Jani runt sjön och det var en av de bästa minnen från den sommaren.

2017

Första året borta från stugan. Vi (jag) beslöt oss för att bryta våra traditioner lite och istället fira midsommar med Janis familj. De brukar vara på en ö i Liperi i Östra Finland på Janis mosters stuga, och jag ville följa med för att jag bara sitt bilder därifrån innan. Typiskt oss var det sämsta midsommarvädret på ön på flere år, så midsommaren levde inte helt upp till förväntningarna, men vi hade det fint ändå. Vi fiskade, grillade smores och hade en stor midsommar-brasa.

I år är vi tillbaka på vår stuga igen, vår första midsommar med Bentley och min femte med Jani. Var extra gulliga mot varandra idag, och så hörs vi efter midsommar!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: