Ju flera hundar desto bättre

Söndagen var nog en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, för jag var omringad av inte bara en, utan rentav sju stycken Berner sennen. Den bästa rasen i världen, de bästa hundarna i världen, nämligen Bentleys syskon, mamma, mormor och halvkusin. Det var en Berner-bonanza hos uppfödaren där vi träffades.

Hundarna fick först snusa på varandra försiktigt då de inte sett varandra på länge, men efter en stund släppte vi dem löst. Hundarna fick springa runt på den stora gården och leka fritt, och det var så härligt att få se hur de trivdes ihop som flock. Vi gick en skogspromenad upp till en utkiksplats, där vi hade fin vy över Noux, och lite senare gick vi ner till stranden så hundarna fick simma. Blev så glad när jag märkte att Bentley var den ivrigaste simmaren av dem alla :´) Han som knappt vågade gå i tidigare.

Han har en fin familj den där Bentley, och jag är glad att vi har så nära kontakt med alla. Fint att få se hur de andra utvecklas, och jämföra lynnen och utseenden.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: