På Ramsholmen

Efter att jag städat hela huset idag och klockan ändå inte var mer än 11 bestämde vi oss för att ta en promenad med Bentley. Ramsholmen har stått på vår lista över platser att ta en promenad på, så vi styrde mot Ekenäs.

Har aldrig besökt Ramsholmen tidigare, så i närmare två timmar gick vi omkring i turvis solsken, turvis ösregn och tittade, beundrade – och föll. Mellan näst sista och sista bilden i det här inlägget föll jag på den hala skogsstigen. Trodde först jag slått knät ur led men efter att känslan kom tillbaka i benet efter några minuter så märkte jag att inget var av eller ur led. Men en ordentlig stöt hade jag fått då vänster höft, knä och vrist värkte. Så jag haltade vidare en stund, men fick sen gå tillbaka till bilen när värken blev värre. Har ätit värkmedicin nu på kvällen och ska se hur benet känns imorgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: