Måndagslista

Tänker på: Hur jag ska göra av med min första lön sedan löneförhöjning. Har jag berättat det? Att jag fått löneförhöjning? Känns så bra att det var chefen som föreslog det. Då känns det som om man verkligen uppskattas. Men hur som, ska jag förutom att betala räkningar och skatter och försäkringar även boka tid till min kosmetolog, köpa nya lakan och fylla kylen med allt gott som finns i hela världen. Eller i alla fall brie.

Tittar på: Arbetsmejlen och min långa to do lista där… Men det är bara att ta tag i det så den inte växer sig ännu längre. Ska bara blogga lite först. Och äta frukost. Och hämta posten. Och och och… 😉

Läser: Förutom mejlen läser jag bloggar, tycker det är en avkopplande morgonaktivitet. Och så kom det en ny bok på posten förra veckan som jag ska dyka ner i så småningom.

Planerar: Hur jag ska göra mig av med min lön hehe, men också hur jag vill inreda hemmet i höst.

Har på mig: Ljusgrå hemmabyxor och min oversize Ramones t-shirt, håret i tofs sen igårkväll. Väldigt hemmakontor-igt alltså. På fötterna har jag Janis  fem nummer för stora merinotofflor eftersom de är så varma och mina gått sönder :’D

Lyssnar på: Bentley som andas i lugn takt bakom soffan och ljudet från tangentbordet är de enda ljuden som hörs. Skönt med tystnad ibland. TV:n är avstängd, Spotify är avstängt – bara vi två hemma i lugn septembermorgon.

Känner: Att det blivit höst nu. Det var ju höstdagsjämning igår och så är det så höstigt väder där ute nu! Hade terassdörren på glänt en stund då Bentley var ute och inom några minuter hade vi bara +12 grader inne.

Äter: Har inte ätit frukost än, men ska göra det så småningom. Tror jag bara kilar över till mamma och rotar i hennes skåp.

Vill ha: En djungel av grönväxter hemma. Nya lakan, helst i linne. Beskedet om min skatteåterbäring för 2017. En till hund. Övertalar Jani sakta men säkert. Igår hade jag nått så långt att när jag frågade Jani när vi ska skaffa en kompis till Bentley sa han inte längre genast nej, utan han sa ”jag vet inte”. Är det bara jag som är hoppfull över att han inte sa nej? Jag menar det sa han ju inte. Nej, menar jag. Så kanske, kanske det finns hopp. Har ju haft drömmen att skaffa en till hund när Bentley är två år, och då han fyller två år i Maj kunde vi ju börja planera nu eller hur?

Ser fram emot: Hösten. Älskar höst lika mycket som de andra årstiderna. Färgerna, den friska luften, myset. Mmmm.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: