JOMO

Har medvetet tagit paus från sociala medier på sistone. För att det kännts som jag behöver det. Har inte bloggat på länge, har inte pinnat på Pinterest på ett halvår säkert, kameran står orörd, har inte lagt upp något på Instagram sen början på sebtember – vilket skulle vari oerhört bara ett halvår sedan. Ändå känns det bra. Istället för FOMO (fear of missing out) har jag en genuin JOMO (joy of missing out). Jag är inte rädd för att gå miste om någontin, istället njuter jag av att inte hela tiden hänga med i vad som händer i bloggscenen eller på Instagram. Har ingen ångest över att prestera x antal inlägg. Tar det lugnt. Har tid för annat. Men nu känner jag en längtan till bloggen igen, så vi tar en kort översikt över vad som hänt på senaste tiden.

  • Senast jag kollade in här var jag sjukledig. En och en halv vecka sjukledigt blev det till slut innan jag kunde återvända till jobbet. Har fått massa nya ansvarsområden och har bl.a. varit på mina två första kundmöten hos två stora kunder.
  • Första snön föll igår 27.10. Det smalt så fort det nådde marken förstås, men den tillfälliga snöstormen som vällde över lunchrestaurangen jag, mamma och pappa satt på under tiden var jätte mysig och jag började genast längta efter vintern. Har nu även vinterdäcken under bilen så vintern är välkommen när som helst.
  • Förutom vintern ser jag dessutom fram emot julen. Jag som förra året hade cirka noll julfeeling har redan nu i oktober så himla längtan efter jul. Försöker avstå från glögg till november och vänta med julmusik till december, men har beställt 5 julklappar redan och har de resterande julklapparna ganska långt utfunderade.
  • Även min november/julkaktus tror det är jul redan då den börjat blomma. Inte mig emot, så fina pink-färgade blommor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: