Vad jag önskar i födelsedagspresent / julklapp

Jag är i god gång med julklapparna. Hälften är inskaffade och jag vet nästan precis vad de som fattas ska bli. Ifjol gjorde jag en liten önskelista på julklappar jag önskade och tänkte göra en kombinerad födelsedagspresent/julklappslista i år. Överlag är jag mera för upplevelse-presenter, att skapa nya minnen är ju en jättefin present!

Önskelista för födelsedagspresenter / julklappar:

1. Brandvarnare som meddelar till telefonen när den upptäcker rök/kolmonoxid. Har länge varit nojig över eld och bränder. Har en brandsläckare hemma och nu har jag blivit nojig över att det ska börja brinna hemma när Bentley är ensam hemma. Vill alltså ha en brandvarnare som meddelar till telefonen när den upptäcker något så jag kan larma någon att hämta Bentley så fort som möjligt. Om jag bara kunde få en enda julklapp så önskar jag mig denna.  // 2. Presentkort till inredningsbutiken H&M Home eller Spotify eller Netflix // 3. En kamera axelrem i läder som är tillräckligt lång för att hänga snett över kroppen. Måste inte vara en flätad men denna var fin t.ex. // 4. Nya merinoullstofflor. Bentley har bitit sönder mina. Måste inte vara precis dessa men måste vara merinoull pga. så härligt varma! // 5. Linnelakan set för två. Har länge drömt om dessa och nu när de syns på var och varannan blogg och instakonto känner jag att jag måste få dessa. Obs! Mamma har redan köpt dessa till mig. Köp inte dessa alltså! // 6. En grönväxt. Min djungel där hemma växer sakta men säkert men älskar grönväxter. Får vara hurdan som helst. // 7. En äkta Daniel Wellington klocka. Min nuvarande klocka är en kopia och batteriet blir tomt på typ två dagar, så det är något fel på den. // 8. Presentkort till min frissa Davini Skönhetssalong // 9. Bakningsunderlag 🙂 Något jag inte har men alltid saknar i det skedet när degen sitter fast i matbordet. 

Men eftersom jag uppskattar upplevelser blir jag också väldigt glad för biobiljetter, böcker, cafébesök, ridlektioner och presentkort av alla de slag 🙂

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: