Köpenhamn dag ett och två

När det blev klart att jag skulle åka på arbetsresa två dagar innan min födelsedag föll bitarna ganska snabbt på plats för en förlängd weekend i den Danska huvudstaden.  Bad om en semesterdag för fredagen och bad Jani flyga ner och möta mig i Köpenhamn på torsdag efter arbetsdagen. Ganska bra sätt att fira födelsedag ändå visst?

Men onsdag och torsdag var det först dags för jobb. Interna avdelningsmöten och så kunddag för en av våra kunder på vårt huvudkontor i Frederiksberg. Mötena gick bra och vi avslutade onsdagen med finmiddag på Brdr. Price med våra kunder som precis hade anlänt. En sen kväll som avslutades i min alldeles egna hotellsäng på sextonde våningen på Scandic Copenhagen. 

Nästa dag var det kunddag hela dagen, och när dagen var över på eftermiddagen hoppade jag i en taxi och mötte Jani på hotellet vi skulle bo på. Vi började med liten promenad på stan för att fånga de sista ljusa minuterna, och infann oss plötsligt på takterassen av Illum köpcentret. Hela staden var iklädd julbelysning och var om möjligt även mysigare än vanligt.

När vi ätit och vilat på hotellet en stund, beslöt vi oss för att gå ut. Vi hittade en mysig liten bar i källaren av ett närbeläget hus som passande nog hette Basement Bar. Där hade de musik-bingo med låtar från 1980-2010 talet och en massa stunderanden sjöng med i varje låt. Efter några öl började vi också komma in i stämningen och vi hade en fantastiskt rolig kväll.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: