Händelsefullt veckoslut

Äntligen ett veckoslut som kändes tillräckligt långt. Kanske för att det var mycket program? Vet inte vad det berodde på men kände mig helt nöjd igår kväll när jag tänkte på att åka på jobb idag.

På lördag åt jag frukost hos mamma, och på eftermiddagen var det dags för lillajul på stallet. Har ridit där i en månad nu, och alla är så snälla och hästarna är så duktiga. På festen var det riduppvisningar i bl.a. kadrilj och voltige. Efter att jag velat fram och tillbaks bestämde jag mig ändå för att ta Bentley med mig, för hur annars ska han lära sig? Båda stallshundarna var dock med och det blev 40 minuter av yl och gnäll tills jag inte orkade mera och packade Bentley i bilen och åkte hem. Han gnäller och ylar alltså för att han vill hälsa på precis alla, hundar och människor och hästar (fast främst hundar då). Det är väl helt ok att han gör det, men då det aldrig tar slut! Han slutar kanske 5 sekunder om man säger till, men sen börjar han igen. Såg typ inget av uppvisningarna för kunde inte ha honom inne i manegen då han förde så mycket ljud.. suck. Förutom det var det ett roligt besök till stallet. Fick denna fina bild på Bentley och Korsto, hästen som jag ridit de tre senaste veckorna.

På lördag bestämde vi oss även för att besöka julmarknaden på Mörby gård som skulle ta plats följande dag, söndag. Pappa, mamma, Jani och jag klädde oss varmt och så körde vi till Mörby. Där fick vi se kor, kaniner, hantverk och så mysiga Mörby gård för första gången.

Efter att vi frusit utomhus på Mörby gård, tog vi oss till Ekenäs för lunch allesammans. Men sedan var det redan dags att ta sig hem, för jag hade bokat en tur i hundsimhallen för mig och Bentley på eftermiddagen. Det gick ganska bra, fast det var en tid sedan Bentley simmat, så vi fick ha flytväst på honom. Men vad gör det, han njöt i alla fall. Han var lite nervös av att vara på ett nytt ställe, men när han kom igång simmade han som ett proffs. Förut har vi tagit oss ända till Helsingfors för hundsim, men nu testade vi ett nytt ställe i Lojo, och där ska vi fortsätta gå! Tänker mig 1-2 ggr i månaden, för att upprätthålla simkunskapen, men också för att det är bra motion, och Bentley gillar det. Win, win, win.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: