Snöoväder och ont i armen

Igår var jag ut och gå med Bentley i det här snöovädret. Mindre än halvvägs halkade jag och tog emot fallet med armen. Allt gick bra ändå, slog mig lite bara. Armen var inte värst sjuk, men handleden var lite öm. Jag fortsatte promenaden och vi gjorde en riktig långlänk med Bentley.

Det var ju onsdag, och på onsdagar har jag ridlektion på kvällen. Eftersom armen inte var så sjuk, och eftersom jag absolut inte ville inhibera min ridlektion så jag åkte iväg ändå. Jag fick samma härliga häst, Korsto, som jag ridit nästan alla gånger hittils. Men just idag hade han massor av energi och beslöt sig även för att vara rädd för julgranen inne i manegen. TVÅ GÅNGER skenade han iväg till andra sidan manegen och jag försökte hålla i med en och en halv arm. Som tur hölls jag på ryggen, det kunde ha gjort illa att landa på den redan ömma armen. Men armen fick sig rejält igår alltså, först när jag föll och sedan när jag var tvungen att använda den redan sjuka armen med all kraft.

Idag kan jag inte sträcka ut armen rakt, och får inte högra armen nära ansiktet… Nu hoppas jag att armen bara är överansträngd och att det går över. Inte så roligt med bandage runt armen hela julhelgen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: