Förra söndagen på stugan

Förra söndagen åkte vi till sommarstugan med Bentley. Tanken var att ta en titt på att allting var okej (att inte någon hade brutit sig in som jag fick upptäcka några vintrar sedan), att njuta av det fantastiskt fina och soliga vädret, och kanske ta en promenad på isen.

Allt var bra på stugan, inget sönderslagit, och solen lös upp hela den is- och snötäckta sjön. Men pga snö upp till knäna blev det ingen ispromenad, men vi gick längs vägen istället. Det var knäpptyst överallt och jag laddade mina batterier fulla på solskenet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: