Vad jag köpte i Köpenhamn

Senast jag var i Köpenhamn, vilket var måndag förra veckan, besökte jag köpcentret Fields för första gången. Det var min kollega som rekommenderade stället, och det fanns många bra butiker att gå omkring och döda tid i. Förutom den kanske mjukaste ljusgråa koftan någonsin, som jag har på mig just nu och inte har tagit en  bild av, var ett annat bra fynd det här fina horoskophalsbandet.

”Om du är Skorpionens vän, så kommer du få
mycket omsorg och uppmärksamhet.
Skorpionerna har en intensiv styrka
och vilja, och lämpar sig idealiskt
som ledare. ”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: