Bowling, porträtt och köttbullar

Jani ligger utdäckad på soffan, Bentley sover ute på terassen och själv försöker jag åstadkomma något vettigt, utan framgång. Flickorna har varit hos oss i helgen så det blev tacos, filmkväll, fastlagsbullar, hundpromenader och bowling som program bland annat.

Idag har jag varit på promenad med Bentley, och försökt ta en vettig bild på honom som uppfödaren eventuellt skulle kunna måla ett porträtt av. Förutom det har jag ätit världens godaste köttbullar hos mamma och så har jag deltagit i väglagets årsmöte. Lugn och skön söndag alltså. Hade gärna ännu gått på loppis, men allt är stängt, eller bakat något, men har ingen ork. Tror det slutar med att jag tillbringar kvällen i soffan med mina killar och lite (mycket) lösgodis.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: