Thailand, del 61

Har inte glömt bloggen, men glömde faktist lösenordet så det gick några dagar medan jag försökte komma på lösenordet.Var till sist tvungen att ge upp och be om nytt lösenord.

Jag har redan lämnat Koh Lanta. Kom precis fram till Ao Nang var jag ska tillbringa den sista natten innan jag börjar en 26 timmars resa mot Finland.

Blev förresten flygförändring för mig. Förra veckan när jag loggade in på min bokning såg jag att Thai Airways avbokat hela mitt flyg och flyttat mig till ett senare flyg, utan att meddela någonting. Hade jag inte loggat in och sett det så hade jag inte vetat. Men det var okej. Men idag ringde min telefon imorse, och det var KLM som ringde. De meddelade att de bokat om hela min flygrutt pga flygplansbyte eller något liknande.

Så istället för att flyga Krabi – Bangkok (Thair Airways), Bangkok – Amsterdam (KLM) och Amsterdam – Helsingfors (KLM) och landa 20.3 kl.23:55 så kommer jag att flyga Krabi – Bangkok (Thai Airways), Bangkok – Hong Kong (Cathay Pacific) och Hong Kong – Helsingfors (Finnair) och landar 21.3 kl.06.20

För detta besvär ska jag få 75€ kompensation, alltså nästan ingenting, inte ens 10% av biljettpriset. Men ja, vad kan man göra. Kommer ju hem i alla fall.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: