Söndagsmat

Att laga mat fungerar ibland som en slags terapi för mig. Jani står oftast för matlagningen hos oss, som tur, men ibland får jag iver. Älskar att planera, handla, lägga fram alla varor och se en maträtt växa fram. Oftast planerar jag in någon matlagning till veckosluten när det finns tid att stå i köket och njuta av själva matlagningen. Hatar att laga vardagsmat någon kväll efter jobbet i all hast när man är hungrig som en varg. Speciellt om man inte planerat eller handlat på förhand. Men i söndags var en sådan dag där det fanns både tid och iver, så jag grävde fram det här receptet på Indisk daal som vi båda blev så förtjusta i senast. Och Jani bakade färskt bröd att äta till. Blev så gott!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: