Andra fredagen den här veckan

En bekant till mig skrev på Facebook om den ovanliga veckan vi har just nu. En vecka där dagarna går i ordningen måndag, fredag, söndag, måndag, fredag, lördag, söndag. Det lät så bra, för exakt så är det ju den här veckan med en extra ledig dag i mitten. Härligt!

Kan dock inte säga att vädret är lika skönt. Från +20 grader i april, vilket med tanke på årstid ju ändå var exceptionellt, till +5 grader nu i maj. Minns ni hur maj var ifjol? Det var ju stekhett och vi fick en extra sommarmånad. Trodde vi hade fått ännu en till sommarmånad av april i år, men just nu är det typiskt Valborgsväder där ute med regn och kyla.

Valborgsafton tillbringade vi ju hemma, då vi båda hade jobbat och vi var hemma först efter kl.20. Vi lagade mat, kollade på våra favoritprogram på teven, och åt munkar och drack mjöd som min mamma hade lagat. På själva Valborg åkte vi till Janis mamma i Esbo på traditionsenlig vappenbrunch. Vi åt ute på terassen, hundarna var med, flickorna var där och det fanns så mycket mat att vi inte fick plats runt bordet utan fick ha matbordet som buffée istället. Så det var som ni hör, en succée. Serpentiner, ballonger, massor av mat och gott sällskap – precis som Valborg bör vara.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: