2-årskalas

En vecka sen fyllde Bentley två år. Det firade vi givetvis med kalas här hemma. Alla som fyller måste få en tårta såklart så  ”bakade” en tårta, eller dvs. vände en leverlåda utan russin upp och ner, ersätte grädden med naturell yoghurt, och dekorerade med skinka och hundgodis. Och ett ljus såklart. Några veckor innan hade Bentley fått sin födelsedagspresent, en liten hundpool till bakgården, men en liten leksak fick han ändå på själva dagen. Men till hans stora glädje slapp han hatt och annan utstyrsel i år.

När jag skulle fotografera honom gav jag godis så jag fick honom att sitta där jag ville. Det här såg Tesla, och hon gick och la sig brevid Bentley och vägrade röra på sig. Hon ville minsann ha godis hon också. Det blev ett ypperligt tillfälle för ett syskonfoto, och ett så lyckat foto skulle jag aldrig ha fått om jag försökte, men sepå hur bra det gick i misstag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: