Sommar-FOMO

Det är juni, officiellt sommar och jag lider av en himla sommar-FOMO just nu. Så stressad över att sommaren pågår utan att jag  hinner med, eller får något gjort? Huuuur ska jag hinna ta vara på sommaren innan den är slut?  Huuuur ska jag hinna med allt jag vill göra? Med det jag tror jag borde/måste göra?

Just nur är det lite av en berg och dalbana med panikångesten och vissa dagar är det svårt att överkomma oförmågan att göra något alls. Jag har haft lång paus med medicinen men var tvungen att börja på nytt denna vecka. Sover dagssömn nästan varje dag för att jag är så trött också.

Så medan det pågår i min kropp är jag rädd att jag missar allt det som pågår där ute i världen, i naturen, just nu. Jag är rädd att jag missar allt det jag inte har ork till. 31 dagar till sommarlov (semester).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: