Midsommarveckan

Jag jobbar hemifrån idag så har sällskap av hundarna medan jag skriver det här inlägget. Jag sitter i soffan och dörren till terassen står öppen så de rör sig ute och inne som de vill. Har inte alltför mycket arbetsuppgifter just nu heller, så det är skönt att vara hemma idag när det är så somrigt. Har distansjobbat i snitt en gång i veckan nu  men funderar på att kanske trappa upp till två dagar i veckan nu innan semestern. Så skönt med flexibla arbetstider och arbetsgivare.

Imorgon ska jag dock till kontoret, ska nämligen hämta upp min syster och barnen efter jobbet och ta med dem till Karis. De har semester så de passar på att komma ut till landet och ta en tjuvstart på midsommaren. 

Torsdag jobbar jag troligtvis också från kontoret, men kommer i alla fall sluta tidigare i hopp om att undvika midsommartrafiken ut ur stan.

Och på fredagen är det midsommarafton! Äntligen, min näst bästa högtid efter julen. Är ledig och vi ska fira på stugan med familjen som vanligt, finns inget bättre helt enkelt. Vi ska bada bastu, simma om det inte är för kallt, spela krockett, och äta mängder av god mat. Plocka sommarblommor, fiska lite och kanske ta en tur ut med båten. Tror inte vi övernattar på stugan men vi har så kort väg hem så det spelar ingen roll. Det är sommar nu, det är midsommar! 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: