Junikväll

En kväll förra veckan hade jag lust att ta en promenad med hundarna, men var inte sugen på att gå samma gamla runda som vi alltid gör. Då bestämde jag mig för att packa hundarna i bilen och köra några kilometer bort till Raseborgs slottsruiner.

Där har jag inte varit på länge, men jag vet att det brukar vara tyst och lugnt där sent på kvällarna. Och förutom teatergägnet som övade på teaterpjäsen som ska ha premiär den här veckan var vi helt ensamma. Vi gick runt borgen, längs ån, en skogsstig och hälsade på fåren som står en bit från borgen. En tyst och skön junikväll.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: