Nedräkning till semester

Det är sista veckan innan min semester, eller mitt sommarlov. Nu är det inte länge kvar. När blev det juli förressten? Vart tog juni vägen? Har gjort en liten oambitiös lista på saker jag vill göra under min ledighet. Det här är helt enkelt för att minska på min stress, vilket kan låta konstigt. Borde jag inte få stress av listor med saker att göra? Men nej, jag får däremot stress av att inte göra något alls. Så sitter jag där hemma och surar för att det inte finns något att göra. Men nu kan jag söka upp listan i anteckningarna och kryssa av något på listan istället. Listan är alltså bara förslag till aktiviteter, och inte något måste. Men ett vardagshjälpmedel som jag märkt fungerar för mig.

 • Ta en promenad på Ramsholmen
 • Äta glass i Stallörsparken
 • Besöka Finlands sydligaste spets i Hangö
 • Spela frisebeegolf
 • Gå på festival
 • Gå längs spången i Tremanskärrs naturstig i Esbo
 • Beundra Astuvansalmi hällmålningarna i S:t Michel
 • Klappa får
 • Göra rabarbersaft
 • Äta jordgubbar med mjölk och socker
 • Äta blåbär med mjölk och socker
 • Simma
 • Besöka en hundsimstrand
 • Gå på loppis
 • Gå på utomhuskonsert
 • Sova under bar himmel
 • Sova i tält
 • Sova i sommarstugan
 • Äta ärter
 • Äta körsbär
 • Besöka Borgå och träffa Jessica
 • Besöka Yyteri sanddyner
 • Äta lunch med Ida
 • Ta en Helsingfors-dag med Jani
 • Besöka Raseborgs slott

Jag har dock som ni ser tagit lite tjuvstart med listan och har kryssat för några saker redan. Men bara roliga saker att se framemot alltså! Tror knappast jag får allting gjort, men kan i alla fall plocka idéer på saker att göra.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: