Kompisträff och lätt lunch @ Café Carusel

Min kompis Linda var på snabbvisit till Finland förra veckan. Hon hade fullt upp med familjeärenden men hade ändå ordnat en kompisträff på söndagen på Café Carusel vid stranden i Eira. Tre timmar pratade vi på om allt som hänt sedan sist och satt och planerade vad vi skulle se nästa gång jag åker till York och hälsar på. Här kan ni läsa om mitt senaste besök.

Åt en toast skagen på skärgårdslimpa och en god vit choklad och blåbärskakbit till efterrätt. Och det var allt jag hade tid att ta bild på, var annars upptagen med att maxa min tid med Linda då vi ses så sällan ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: