Plåtbröd @ Pub Niska

Förra onsdagen var en härlig sommardag, den första soliga dagen på länge. Det tog vi vara på genom att spontanbesöka Ekenäs och äta på Pub Niska i Stallörsparken. Mina före detta arbetskamrater har redan länge förespråkat plåtbröden på Pub Niska, och nu under Pub Niskas tredje eller fjärde sommar fick jag äntligen till ett besök. Plåtbrödet var supergott, tog en variant som hette Algoth, och blev inte besviken. Vi pratade mycket, drack varsin cider och öl och avslutade ännu med mjukglass medan vi tog en kort promenad längs stranden och hamnen. Vilken perfekt onsdagskväll, och lill’ lördag dessutom.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: