Kortare, ljusare frisyr

Eeh, det är länge sen nu redan men jag ville ändå visa min nya, kortare och ljusare frisyr då jag fortfarande är så himla nöjd med den!

En suddig spegelselfie direkt efter.

Jag äääälskar mitt nya hår. Det känns så tjockt och välmående! Och somrigt! Går ju alltid till Angelina på Salong Davini i Ekenäs och tänker aldrig byta då hon gör sånt fantastiskt jobb. Senast fick jag även agera modell för några nya hårsmycken hon hade fått in och ville prova.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: