Familjeporträtt, middag och röda rosor

I förrgår hade vi vår tredje bröllopsdag. Vi har båda ännu semester så vi hängde hemma på förmiddagen och sysslade med egna saker, och på eftermiddagen åkte vi till stugan. Där simmade vi länge innan åskan började närma sig, och när vi parkerade bilen där hemma kom ösregnet. Det var bara en kort skur, och när vi sju på kvällen körde till Ekenäs var vägen torr.

I Ekenäs skulle vi äta finmiddag på Höijers. Vilket bättre sätt att fira än med att prova en ny restaurang och äta gott. En sak vi har gemensamt med Jani är att vi är riktiga foodies och värdesätter god mat och nya matupplevelser. Middagen var fantastisk! Vi började med att dela på en tapas tallrik med ost och charks. Till huvudrätt blev det biff, rösti och bearnaise. Så gott att när servitrisen halvvägs genom middagen frågade hur det smakade utbrast jag bara ”wow!”. Jani sa till och med att det var i top tre bästa matupplevelser någonsin för honom!

Servicen var toppen, vi fick betjäning på finska då de hörde att vi pratade finska med varandra och trots att jag var en svår kund som först bara beställde vatten, sen ville fråga om äppelcidern och slutligen gick och beställde ett glas vitvin möttes vi bara med leenden.

Vi var så mätta att vi inte ens orkade ta oss an någon efterrätt, utan tackade för oss och gick. Vi fick ännu njuta av fin solnedgång över hamnen och så fick jag ännu röda rosor av Jani 🌹

Och just det, vi tog vårt traditionsenliga familjeporträtt som vi brukar ta varje bröllopsdag. Ett år till bakom oss och en till hund att få på bild. Tror det tog närmare femtio tagningar innan vi fick en bild som var okej. Bentley surade, Tesla skulle inte sitta still, Jani var orakad och bara halva jag syns, men vi fick det gjort till slut 😅

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: