Sommartakt, loppis och sista veckan semester

Bloggen går ner i sommartakt ju närmare jag kommer slutet på semestern. Det är nu det gäller att ta ut det sista. Göra det där man inte hunnit, det man skjutit upp. Dags att normalisera dygnsrytmen lite, men även dags att vila. Jani är tillbaka på jobb sedan måndag och det här är min sista semestervecka.

Imorse när jag släppte ut hundarna och en frisk, nästan kylig luft mötte mig började ja osökt tänka på hösten. Får man säga det redan? Vi har ju ännu mycket sommar kvar, men ändå känns det idag som om hösten står bakom knuten. Jag gillar hösten och ser framemot den, men visst önskar jag att sommaren ännu räcker augusti ut.

Idag har jag träffat min kompis Ida. Vi skulle ta lunch ihop, men Serendi som vi skulle äta på hade inte öppnat än så vi tog en runda på ett loppis först (ska visa vad jag köpte) och åt sen lång lunch efteråt. Inget mig emot, blev en härlig dag med en bästis ❤ Dessutom bestämde vi träff för imorgon också.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: