Böcker och andra loppisfynd

När vi i tisdags med min kompis Ida skulle luncha, men var för tidigt på plats innan restaurangen hade öppnat kom Ida på den bästa idén, en tur till ett loppis jag aldrig varit på tidigare. På Toli torg i Karis hittade jag två böcker (ALLA böcker var gratis kan ni tänka er?), ett serveringsfat i glas, ett spel, en extra smörkniv i trä så kan man diska den andra ibland och så små gamla plastdjur som jag av okänd anledning alltid dras till. Allt det här för den hisnande summan på 2,50€.

En av böckerna är en poesisamling, och trots att jag inte normalt är av poesitypen fastnade jag för just den här samlingen när jag snabbt bläddrade igenom den. Den andra är en biografi av Marthin Luther Kings hustru Coretta Scott King som beskriver hennes i liv med Martin Luther King och deras kamp för lika medborgarrätter. Ser verkligen fram emot att läsa den!

Loppiset var fullt av baby- och barngrejer så jag tvingade Ida köpa några barnböcker bl.a. 😁

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: