Födelsedagsmiddag på Boulevard Social

Grattis till min finaste person, som fyllde år igår ❤

Vi firade med finmiddag på Boulevard Social i Helsingfors. Vi går ju systematiskt igenom Tomi Björcks restauranger – BW restaurants, och Boulevard Social hade vi inte besökt ännu. Maten på Boulevard Social är inriktad på medelhavsmat, dvs. allt från libanesisk till spansk mat.

Själva restaurangen var supermysig! Vi fick ett hörnbord vid fönstret och kunde prata ostört. Definitivt den mysigaste av BW restaurangerna!

Maten hade jag inga förväntningar för men den överraskade positivt. Vi tog givetvis smakmenyn där man får in 9 små rätter att smaka på. Bara en liten rätt var lite smaklös och ett bröd lät jag bli att äta, allt annat var utsökt. Bästa var kammusslorna med äpple och manchego ost och efterrätten – fänkålssorbet, låter konstigt men var så gott!

Kan rekommenderas om man vill ha en mysig och intim restaurangkväll! Ska inte tråka ut er med tiotals matbilder, men ett kollage hoppas jag är ok 😉

1 Våra goda fördrinkar (ett måste!), med namnen LL Cool J och Morroccan Flower Power // 2 Prawn cocktail & tomato-harissa gazpacho // 3 Grilled tiger prawn skewer, chimichurri, sage labneh // 4 Beef tartar, romesco & lemon yoghurt, crispy bread // 5 Hela tasting menyn // 6 Roasted scallop, cauliflower and lemon puree, apple, brown butter, manchego cheese, roasted almonds // 7 Pork belly, honey seasoned apple, grilled pimientos pepper, hazelnut, mint labneh // 8 Tabbouleh, pita bread & local organic lamb kebab `shish style´, harissa, fennel salad, hummus, harissa mayonnaise // 9 Boulevard social soft ice cream & apple frangipane, green apple, apple `curd´, apple- fennel sorbet, dried fennel

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: