Upp och hoppa đŸŽ

Nu Àr vardagen verkligen hÀr och det mÀrks i hur lite timmar det tycks finnas i ett dygn. Det Àr tidig vÀckning, jobb, umgÄs med hundarna, laga mat med Jani, Àta, duscha, lÀgga sig tidigt för att orka nÀsta dag igen. Om och om igen. Ingen tid för le blogg.

IgÄr var Àntligen en annorlunda dag. Jag fick sova nÄgra timmar lÀngre pga. jobbade distans, tog en lÀngre promenad med hundarna dÀr de fick springa fritt pÄ en Äker och sÄ startade höstterminen i ridskolan och jag gick pÄ min första lektion pÄ över en mÄnad. Inget ger mer hösttkÀnsla Àn nystart, eller start pÄ höstterminen.

Vi har bytt ridlÀrare sÄ nu Àr det stallets Àgare som undervisar oss, och första timmen gick över förvÀntningarna. Olika böjningar, skÀnkelvikningar och hÀsten hade bra tempo sÄ jag behövde inte koncentrera mig pÄ att rida fram honom utan kunde koncentrera mig pÄ formen och ridbarheten. Fick beröm, och det Àr vÀl alltid roligt. SÄ roligt att vara tillbaka i stallet efter en paus hela sommaren.

Ska fortsÀtta fokusera hÄrt pÄ dressyren hela höstterminen och har funderat pÄ att börja hoppa igen frÄn och med vÄrterminen, vi fÄr se.

Gulliga Veikka ❀

LĂ€mna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: