Fredag hemma, spellista och skördetid

Idag är det fredag och jag bestämde mig för en extra distansdag denna vecka, så jobbar hemifrån. Vaknade ändå till Janis alarm kl.8 och sedan ville hundarna ha gos och mat, och efter det var jag redan så pigg att jag grävde fram arbetsdatorn.

Flickorna kommer till oss idag och stannar över veckoslutet. Vi har inga planer, och det har lovats mulet så får se vad vi hittar på. Som tur tar Jani dem till Tubecon imorgon så de inte får alltför tråkigt. Själv stannar jag hemma under tiden, vilket passar mig mer än väl. Ska städa och fixa här hemma, göra sånt man inte hinner på vardagen.

Jag gör ju en spellista på Spotify för varje månad, och i augusti lyssnar jag mest på Lewis Capaldi – Someone you loved, Lady Gaga – Always remember us this way, John Lundvik – Too late for love och Boyce Avenue – You say. Lite lugnare spellista för augusti, lite höstlik kanske? Mysig?

Något som definitivt är höst för mig är när pappa skördar åkrarna. Stod och tittade på en god stund, vinkade till pappa och kände igen doften av skördetid. Hade inte gått någon promenad med hundarna, så när de på kvällen blev rastlösa tog jag dem ändå ut på den nyskördade åkern för att springa av sig. Det började ändå bli mörkt så tog fram deras reflexvästar för första gången. De älskar verkligen att springa fritt och var glada och lekfulla, och efteråt somnade de båda på bara några sekunder.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: