Drive-in movie

Drive-in bio måste ju vara bland top 10 mysigaste sakerna i världen? Det tycker i alla fall jag och drive-in bio har stått högt på min bucket list. Så när jag äntligen hittade ett företag som anordnar drive-in bion i Finland blev jag genast intresserad! Men hur skulle jag få Jani övertalad att komma med? Det måste vara en film han (eller vi) verkligen skulle vara intresserad av. Så när jag hittade en tidspunkt (en månad fram), en plats inte för långt borta (Åbo) och en bra film (Fast & Furious) så frågade jag snällt om vi kunde åka, och Jani tyckte också det lät kul som tur och jag bokade biljetter.

Bion skulle spelas på köpcentret Skanssis takparkering och vi åkte hemifrån i god tid för att hinna äta innan bion. Finns ju massor av restauranger i Skanssi men vi bestämde oss ändå för Burger King, pga så himla burger-sugen.

Efter maten öppnade de inträdet till takparkeringen och vi köade en stund innan vi blev visade var och hur vi skulle parkera. Den stora skärmen filmen visades från stod längst fram i mitten och var upphöjd så alla kunde se den. Sedan skulle vi lägga radion i bilen till en viss frekvens, så att vi filmens ljud spelades i bilens egna högtalare, vad smart?

När allt det var klart så var det ännu en halvtimme tills filmen skulle börja, så vi gick till Skanssi och köpte orimliga mängder godis och chips. Men varför inte, det var ju bara vi i bilen och vi kunde gott äta hur mycket vi ville. Dessutom är snacksen halva meningen med bio.

Filmen i sig var helt okej, vad man nu kan förvänta sig av del 8 av en filmserie. Men man såg skärmen bra, ljudet var bra, sällskapet var bäst, snacksen var goda och det var ju verkligen så himla mysigt! Definitivt värt att göra!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: