Spiller ut tankar

När bloggen står tyst betyder det oftast att det sker något stor på utsidan, i det riktiga livet. Som att jag blivit faster till en vacker liten flicka ❤ Eller att jag planerar att köpa en häst, eller att hösten är här och jag tycker det känns svårt att komma igång med höstvardagen.

Men imorse fick jag äntligen rätt känsla och tänkte att jag kunde öppna bloggen igen och bara spilla ut lite tankar. Vaknade imorse av att Bentley kröp upp i fotändan av sängen och så låg vi där alla fyra och hade det varmt och mysigt. Tesla sover ju mellan oss varje natt, den lilla gullegrisen. Hon känns verkligen som en bebis ibland, vill ha trygghet och närhet.

Jag jobbar hemifrån idag, och ska försöka få något vettigt gjort på den fronten. Ska även försöka öka distansjobbet till två dagar i veckan nu i höst/vinter. Igår när jag körde till jobbet steg solen upp först när jag nästan var framme. Det är alltså mörkt på morgnarna nu, långljus och trötta ögon. Då känns det extraskönt att jobba hemifrån, få sova 3-4 timmar (!) längre och vakna upp långsamt hemma.

Det är svalt och höstigt ute så nu har vi fått lägga värmen på i huset. Det känns mysigt och skönt ❤ Annars ligger det dammråttor och trasiga hundleksaker överallt för vem har nu tid att ta hand om allt det egentligen när man istället kan sitta i soffan och kolla på favorit TV serier (just nu Modern Family från säsong 1) och äta Ben & Jerry’s peanut butter cup glass direkt ur förpackningen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: