När vi tältade på bakgården en julinatt

När det ännu var juli, sommar och varmt bestämde vi oss för att tälta. Flickornas tält stod orört i förrådet och vi hade länge pratat om att tälta. Vet inte när jag skulle ha tältat senast, kanske midsommaren 2006 eller var det 2007 då jag och mina kompisar fick översvämning i tältet? Inget roligt minne precis, definitivt tid att skaffa nya bättre minnen.

Så vi slog spontant upp tältet på vår bakgård för en mysig natt i tält. Fast camping kan man inte kanske kalla det då vi bar ut bäddmaddrassen och täcken och dynor direkt från sängen och hade tillgång till wc bara några steg ifrån. Mera glamping kanske. Vi köpte massa snacks och så packade vi in oss i tältet som vi gjort mysigt med ljusslingor.

Det blev aldrig riktigt mörkt i julinatten och det var mysigt att ligga där och blicka ut genom myggnätet. Där sov vi sedan alla fyra i tältet på vår bakgård. Hundarna älskade att sova ute i tältet och ville gärna ligga kvar där hur länge som helst.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: