Babyshower

I lördas var det äntligen dags, min kompis Idas babyshower! Det har varit så svårt att hålla tyst om överraskningen att jag nästan var tvungen att låta bli att höra av mig till Ida överhuvudtaget. Men jag klarade det, vi klarade det, och resultatet var en härlig liten babyshower.

Nästan alla Idas bästa kompisar (förutom några som fick förhinder) var på plats. Idas syster och jag var först på plats och började fixa klart allting. Idas sambo hade lurat iväg henne på ärenden så vi kunde vara hemma hos dem och laga allting. Fixade dekorationerna, lekarna, maten och gåvobord. Fler och fler kompisar började komma och vi var alla så nervösa för hur Ida skulle reagera. Skulle hon bli arg? Helt förståeligt. Skulle hon bli shockad? Högst troligtvis. Skulle hon bli glad? Hoppas det. Hade hon anat något på förhand?

När Idas bil körde in på gården släckte vi lamporna och gömde oss i sovrummet och när hon kom in överraskade vi henne så att hon blev alldeles rörd! Det var så fint att se hennes reaktion, och hon blev inte arg alls, haha. Hon hade inte heller anat något på förhand, som tur!

Så satte vi igång med att äta och prata och mingla. Några roliga gissningslekar spelade vi också, och det var en ganska lyckad babyshower måste jag säga!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: